Πόρτες ασφαλείας Αθήνα με την υπογραφή της Alfinodoor

Πόρτες ασφαλείας Αθήνα με την υπογραφή της Alfinodoor

31 Ιουλίου, 2019 0 Από ΤΖΕΝΗ ΚΡΙΚΕΛΗ

Πόρτες ασφαλείας Αθήνα με την υπογραφή της Alfinodoor

Βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα μας και στο φυσικό μας κατάστημα δεκάδες μοντέλα από πόρτες ασφαλείας που καλύπτουν όλες τις ανάγκες για ασφάλεια σε κάθε σύγχρονη κατοικία είτε αυτή είναι μονοκατοικία είτε διαμέρισμα πολυκατοικίας.

Εμείς στην Alfinodoor κάνουμε αυτή τη δουλειά με όρεξη εδώ και πάρα πολλά χρόνια και ειδικευόμαστε στις πόρτες ασφαλείας, στις θωρακισμένες πόρτες και στις κλειδαριές ασφαλείας εδώ και 2 γενεές.

Πρώτος ο πατέρας μου που ξεκίνησε με την εμπορία και τοποθέτηση θυρών ασφαλείας πριν από 30 χρόνια περίπου και μετά εγώ που ακολούθησα τα χνάρια του πατέρα μου. Ο ίδιος μου μετέφερε όλη του την τεχνογνωσία και την αγάπη για τις πόρτες ασφαλείας και μου εμφύσησε την φιλοσοφία της ποιοτικής εξυπηρέτησης πελατών.

Πόρτες Ασφαλείας σε μοναδικές προσφορές

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, έχουμε σαν εταιρεία βγάλει τρεις μεγάλες και πολύ ελκυστικές προσφορές στον χώρο της πόρτας ασφαλείας από επώνυμους Ευρωπαϊκούς οίκους και επώνυμους κατασκευαστές που διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ασφαλείας και τις απαραίτητες εγγυήσεις.

Ιταλική πόρτα ασφαλείας προσφορά 580 € με τοποθέτηση

Με αυθημερόν παράδοση και φύλλο διπλής θωράκισης, αυτή η ιταλική πόρτα ασφαλείας έχει γίνει ανάρπαστη στην Ελληνική αγορά. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την συγκεκριμένη προσφορά σε πόρτα ασφαλείας ή να επικοινωνήσετε σήμερα μαζί μας για να κλείσετε ένα ραντεβού για ενημέρωση.

Ιταλική πόρτα ασφαλείας προσφορά 730 € με τοποθέτηση

Το επόμενο μοντέλο πόρτας ασφαλείας σε προσφορά είναι και αυτή από επώνυμο ιταλικό οίκο με άριστο design, μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και φυσικά αυθημερόν παράδοση, δωρεάν τοποθέτηση και φύλλο διπλής θωράκισης.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την συγκεκριμένη προσφορά σε πόρτα ασφαλείας ή να επικοινωνήσετε σήμερα μαζί μας για να κλείσετε ένα ραντεβού για ενημέρωση.

Ιταλική πόρτα ασφαλείας προσφορά 790 € με τοποθέτηση

Με σύγχρονα πιστοποιητικά αντιδιάρρηξης η τρίτη πόρτα σε προσφορά με αυθημερόν παράδοση και δωρεάν τοποθέτηση σε όλη την Αθήνα είναι λίγο καλύτερης ποιότητας από τις δύο προηγούμενες και έχει όμως την καλύτερη σχέση τιμής απόδοσης. Είναι η πιο value for money πόρτα ασφαλείας και φυσικά και η πιο όμορφη εμφανισιακά από τις δύο προηγούμενες.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την συγκεκριμένη προσφορά σε πόρτα ασφαλείας ή να επικοινωνήσετε σήμερα μαζί μας για να κλείσετε ένα ραντεβού για ενημέρωση.

Η πόρτα ασφαλείας δεν είναι είδος πολυτελείας αλλά είδος πρώτης ανάγκης και θα πρέπει να δείτε την επιλογή της επόμενης πόρτας ασφαλείας σας ως επένδυση.

Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας